Web Analytics Made Easy - Statcounter

روش سوزاندن سیمکارت اعتباری ایرانسل و همراه اول بصورت مرحله به مرحله، به روش حضوری و غیرحضوری یاد بگیرید. تمام نکاتی که برای این کار لازم است را اینجا بخوانید.

روش سوزاندن سیمکارت اعتباری ایرانسل بصورت حضوری و غیر حضوری

زمانیکه گوشی موبایل یا تبلت شما گم شده و یا به سرقت می رود، بعد از اعلام سرقت در سامانه همیاب۲۴، به منظور فعال شدن فرآیند ردیابی و پیشگیری از سوءاستفاده های احتمالی، می‌بایست برا سوزاندن سیم کارت فعال روی گوشی سرقتی اقدام نمایید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع به جهت ردیابی گوشی از طریق اپراتورهای مخابراتی، باید سیم کارت فعال روی گوشی سرقتی مسدود شود. در این مطلب نحوه مسدود کردن یا سوزاندن سیم کارت ایرانسل آورده شده است. برای سوزاندن سیم کارت ایرانسل می توانید به صورت حضوری و غیر حضوری، از طریق روش های زیر اقدام نمایید:

روش سوزاندن سیمکارت اعتباری ایرانسل به صورت حضوری

مشترکان ایرانسل می توانند برای سوزاندن سیم کارت فعال روی گوشی به صورت حضوری به یکی از نمایندگی های ایرانسل مراجعه نمایند.

بیشتر بخوانید: شکمی صاف با خوردن کندر به صورت ناشتا

روش سوزاندن سیمکارت اعتباری ایرانسل به صورت غیر حضوری

برای سوزاندن سیم کارت ایرانسل خود به صورت غیر حضوری از طریق یکی از روش های زیر اقدام نمایید:

۱- با شماره ۷۰۰ یا ۷۰۳۳ (از خط ایرانسل) یا ۰۹۳۷۷۰۰۰۰۰۰ یا ۰۹۳۷۷۰۳۳۰۰۰ (از سایر خطوط) تماس بگیرید.

۲- از طریق سیستم نسخه وب ایرانسل‌من 

ابتدا از یک خط ایرانسلی با شماره ۷۰۰ تماس بگیرید و یا شماره ۰۹۳۷۷۰۰۰۰۰۰ را از تلفن ثابت شماره گیری نمایید. سپس با شماره گیری عدد صفر از گوشی همراه، یا شماره گیری عدد یک از تلفن ثابت به اپراتور وصل خواهید شد. بعد از اتصال به اپراتور با ارائه شماره سریال سیم‌کارتتان که روی خود سیم‌کارت یا روی پوکه آن می باشد، نسبت به سوزاندن سیم کارت خود اقدام کنید.

روش سوزاندن سیمکارت اعتباری ایرانسل از طریق اپلیکیشن ایرانسل من

وارد اپلیکیشن ایرانسل من شوید و مراحل زیر را به ترتیب طی کنید:

روی سه خط بالا را لمس کنید. گزینه “خدمات سیم کارت” را انتخاب کنید. وارد قسمت “مسدود/ رفع مسدود” شوید. باید علت مسدود کردن سیم کارت خود را وارد کنید. در پایان “قطع یکطرفه” را انتخاب کنید. نحوه مسدود کردن و یا سوزاندن سیم کارت همراه اول به صورت حضوری و غیر حضوری

زمانیکه گوشی موبایل یا تبلت شما گم شده و یا به سرقت می رود، بعد از اعلام سرقت در سامانه همیاب۲۴، به منظور فعال شدن فرآیند ردیابی و پیشگیری از سوءاستفاده های احتمالی، میبایست سیم کارت فعال روی گوشی سرقتی را نیز مسدود نمایید.

در واقع به جهت ردیابی گوشی از طریق اپراتورهای مخابراتی، باید سیم کارت فعال روی گوشی سرقتی مسدود شود. در این مطلب نحوه سوزاندن سیم کارت همراه اول آورده شده است. به منظور سوزاندن سیم کارت همراه اول می توانید به صورت حضوری و غیر حضوری، از طریق روش های زیر اقدام نمایید:

بیشتر بخوانید: بهترین زمان ورزش کردن چه ساعاتی است ؟

نحوه سوزاندن سیم کارت همراه اول به صورت حضوری

جهت سوزاندن سیم کارت همراه اول شما می توانید به صورت حضوری به این مراکز مراجعه نمایید:

نمایندگی های اپراتور همراه اول

دفاتر خدمات ارتباطی

اگر در تهران هستید به مراکز تلفن ثابت نیز می توانید مراجعه کنید.

اگر در شهرستان هستید می توانید به اداره امور مشترکین تلفن همراه مراجعه نمایید.

برای سوزاندن سیم‌کارت باید مدارک زیر را در هنگام مراجعه به مراکز ارائه دهنده خدمات همراه اول، به همراه داشته باشید:

۱- حضور مالک یا وکیل قانونی وی

۲- تکمیل و امضای فرم درخواست

۳- ارائه اصل و تصویر کارت ملی

۴- ارائه اصل وکالتنامه دارای اعتبار و تصویر آن در صورت مراجعه وکیل

۵- اگر سیم‌کارتتان دائمی می باشد باید آخرین قبض پرداختی را ارائه دهید.

نحوه سوزاندن سیم کارت همراه اول به صورت غیر حضوری

جهت مسدود کردن سیم کارت همراه اول شما می توانید به صورت غیر حضوری، از روش های زیر استفاده نمایید:

سامانه ۹۹۹۰ را از طریق خطوط همراه اول شماره گیری نمایید.

ثبت درخواست از طریق سامانه ۹۹۹۰

ثبت درخواست با شماره‌گیری ۰۹۱۲۹۹۹۰

ثبت درخواست از طریق کد #۲*۱۳۱*

به این نکته توجه داشته باشید که اگر سیم کارت شما از نوع اعتباری باشد، به صورت دائم سوزانده خواهد شد، اما اگر سیم‌کارتتان دائمی باشد، به مدت بیست روز غیر فعال شده و باید در این مدت نسبت به دریافت سیم کارت جدید خود اقدام نمایید. بعد از دریافت سیم کارت جدید، هزینه مربوطه از اعتبار سیم‌کارت کسر خواهد شد.

مشترکین تلفن همراه در صورت اعلام مفقودی از طریق (خدمات غیرحضوری) می توانند جهت دریافت سیم کارت با ارائه مدارک لازم (اصل و تصویر کارت ملی و آخرین قبض پرداخت شده) به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی مراجعه نمایند.

نکات مربوط به سوزاندن خطوط همراه اول در سیم کارت های اعتباری بعد از سوزاندن آن، امکان تعویض سیم کارت وجود دارد. در سیم کارت های دائمی بعد از قطع سیم کارت، تا ۲۰ روز فرصت دارید تا سیم کارت جدید را دریافت کنید. در غیر این صورت سیم کارت مجددا فعال می‌شود. اگر حضوری به یکی از دفاتر خدمات ارتباطی برای سوزاندن سیم کارت همراه اول مراجعه کنید، باید برای تعویض سیم کارت به همان دفتر مراجعه کنید. مشترکین همراه اولی که در یکی از شهرها اقدام به سوزاندن و غیر فعال کردن سیم کارت خود کرده‌اند، باید به ادارات مشترکین مراکز استان ها مراجعه کنند. هزینه تعویض و دریافت سیم کارت جدید از میزان اعتبار مشترک کسر خواهد شد.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سیم کارت ایرانسل همراه اول صورت حضوری و غیر حضوری صورت غیر حضوری توانید به صورت دریافت سیم کارت سیم کارت جدید صورت حضوری اقدام نمایید روش های زیر مسدود کردن شماره گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۸۵۹۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در پاسخ به سوال باشگاه خبرنگاران گفت: تسهیلات  بانکی  ۵ نوع تسهیلات است اول در بافت فرسوده از تمامی تسهیلات نهضت ملی بدون شرایط چهارگانه قابل پرداخت است.

وی افزود: در برنامه هفتم  بندی  آمده است که بر اساس آن تمامی حمایت‌ها، تسهیلات و تخفیف‌های نهضت ملی مسکن به بافت فرسوده تعلق می‌گیرد  و تا سقف ۵ واحد از تسهیلات نهضت ملی مسکن می‌توانند استفاده کنند.

وی افزود: مبلغ ۱۸۵ میلیون تومان  وام صفر درصد است که کم است و باید افزایش پیدا کند و همچنین تسهیلات اسکان موقت است که ۱۲۰ میلیون تومان در تهران و در ۹۰ میلیون تومان هم در سایر شهرها پرداخت می شود. 

معاون وزیر راه و شهرسازی  اظهار کرد: همچنین تسهیلات مقاوم سازی و مرمت بافت‌های تاریخی وجود دارد که همان تسهیلات نهضت ملی مسکن است که ۸۰ درصد وام ساخت را در برمی‌گیرد.

وی افزود: همچنین یک وام ودیعه در بافت‌های تاریخی را هم داریم که ساکنان این بافت‌ها می‌توانند از این تسهیلات استفاده کنند‌.

وی در خصوص سوال دیگر  باشگاه خبرنگاران در خصوص صددر مدت زمان پروانه های ساختمانی گفت: طبق برنامه هفتم حداکثر مدت صدور ظرف سه ماه پرداخت شود و اگر صادر نشود در حال برنامه ریزی هستیم که از طریق درگاه ملی مجوز‌ها صادر شود‌.

او گفت: مدت زمان صدور پروانه‌های ساختمانی در تهران ۶ ماه است و میانگین کشوری ۸ است  در برخی از شهرها از ۲هفته ای صادر می‌شود و حتی در اصفهان به صورت الکترونیکی پروانه های ساختمانی صادر می‌شود.

وی افزود: یک میلیون و ۵۰ هزار  واحد مسکونی را از سال ۸۴ تا کنون  نوسازی شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • جریان کارت اعتباری مخفی باشگاه‌های بزرگ دنیای فوتبال چیست؟ (زیرنویس فارسی)
  • مراسم عزاداری‌های خود را در سالروز شهادت امام جعفرصادق (ع) با ما به اشتراک بگذارید
  • هویت شهید «مجتبی نادر طهرانی» شناسایی شد
  • شرایط دومین حراج سکه در سال ۱۴۰۳ اعلام شد + جزئیات
  • تولید خودروهای برقی گامی برای کاهش آلودگی‌هوا است
  • کلاهبرداری سایبری با ارسال پیامک «دریافت کالابرگ»
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمزارز
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه